STRUKOVNA UDRUGA KRIMINALISTA

Sjedište: Avenija Gojka Šuška 1, 10040 Zagreb
E-mail:strukovnaudrugakriminalista@krim.hr
IBAN: HR5423600001101791164

Osnivanje nove podružnice u Puli


Objavljeno: 12.01.2007.

Gosp. željko žemlja je otvorio Skupštinu pozdravivši sve prisutne, te najavio stručna predavanja koja će održati stručni predavači, članovi Udruge. Predsjednik Udruge prof.dr.sc. Duško Modly održao je predavanje na temu „Kriminalističke procedure", nakon čega je doc.dr.sc. Renato Matić održao predavanje na temu "Društvo i policija: kako unaprijediti međusobno povjerenje".

 

U radnom dijelu Skupštine izabrani su članovi radnih tijela Podružnice
- predsjednik Elvis Benčić, dosadašnji povjerenik Udruge za PU istarsku.
- dopredsjednik gosp. Vlatko Jovičić - predsjednik Upravnog odbora gosp. Mladen Matika.
- dopredsjednik Upravnog odbora Karlo Peruško.

 Svi su predloženi članovi jednoglasno prihvaćeni, te je novoizabrani predsjednik Podružnice gosp. Elvis Benčić nakon primljenih čestitki na izboru preuzeo daljnje vođenje osnivačke Skupštine Podružnice za PU istarsku. Èlanovi Udruge istakli su potrebu održavanja stručnih skupova i predavanja poput predavanja profesora Modlyja i Matića.

 Predsjednik Udruge prof.dr. sc. Modly obećao je da će središnjica i ubuduće ovakvim skupovima podupirati rad Podružnice, te zaželio svim članovima novoosnovane Podružnice uspjeh u radu i promicanju kriminalističke struke. Novoj Podružnici članovi središnjice Udruge predali su i zastavu Udruge.