STRUKOVNA UDRUGA KRIMINALISTA

Sjedište: Avenija Gojka Šuška 1, 10040 Zagreb
E-mail:strukovnaudrugakriminalista@krim.hr
IBAN: HR5423600001101791164

Strukovna udruga kriminalista bila je u posjetu „Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku, BiH


Objavljeno: 06.06.2016.
Dana 26. svibnja 2016. godine delegacija Strukovne udruge kriminalista bila je u posjetu „Centar za poslovne studije“ iz Kiseljaka u Bosni i Hercegovini. S obzirom da se na spomenutom učilištu, između ostalih, studira kriminalistika, a budući da su ciljevi Strukovna udruga kriminalista, između ostaloga:  promicanje kriminalističke struke i njeno predstavljanje javnosti; ostvarivanje profesionalne komunikacije  među kriminalistima; njegovanje tradicije kriminalističke znanosti; promicanje razvoja i suvremenog unapređivanja kriminalističke znanosti: pomaganje i suradnja u nastavnom, znanstvenom i stručnom radu učilištima na kojima se izučava kriminalistička i srodne znanosti te pomaganje u stručnom osposobljavanju i usavršavanju kriminalista, potpisan je Sporazum o suradnji između Visoke škole "CEPS - Centar za poslovne studije" iz Kiseljaka i Strukovne udruge kriminalista.

                     U prigodi potpisivanja sporazuma, prof. dr. sc. Duško Modly, predsjednik Strukovne udruge kriminalista održao je predavanje studentima Visoke škole "CEPS - Centar za poslovne studije te je uručio iskaznicu za redovno članstvo u Strukovnoj udruzi kriminalista gosp. Mirzi Selimiću, direktoru Visoke škole "CEPS - Centar za poslovne studije.
 
                        Činjenica da je naš redovni član postao direktor Centar za poslovne studije garant je da suradnja neće biti na deklaratornoj razini, već naprotiv, da će služiti ostvarivanju deklariranih ciljeva Strukovna udruge kriminalista.

 

Fotogalerija