STRUKOVNA UDRUGA KRIMINALISTA

Sjedište: Avenija Gojka Šuška 1, 10040 Zagreb
E-mail:strukovnaudrugakriminalista@krim.hr
IBAN: HR5423600001101791164

Drugi Sajam sigurnosti i prevencije 2015.


Objavljeno: 26.09.2015.
Na poziv Policijske uprave međimurske i Vijeća za prevenciju Međimurske županije naša Udruga sudjelovala je na 2. "Sajmu sigurnosti i prevencije 2015" u Gradu Prelogu. I ove je godine Policijska uprava međimurska u suradnji s Vijećem za prevenciju Međimurske županije te uz potporu Vijeća za prevenciju Grada Preloga, organizirala drugi po redu Sajam sigurnosti i prevencije. Sajam je održan u prostoru Hotela Panorama te prostorima Sportsko rekreacijskog centra "DG Sport“ te izletišta "Marina“ u Prelogu.  

Brojni izlagači predstavili su javnosti svoj rad i preventivne aktivnosti. Na sajmu su sudjelovale javne i državne ustanove, udruge i pravne osobe koje se bave prevencijom u području sigurnosti.Bila je to prilika da na jednom od izložbenih prostora članovi naše podružnice Međimurske županije pod vodstvom predsjednice podružnice, Silvije Špicar javnosti predstave našu Strukovnu udrugu kriminalista. U sklopu održanog Sajma a na prijedlog i zamolbu Udruge umirovljenika naš član i predsjednik Izvršnog odbora Strukovne udruge kriminalista Davor Posilović univ.spec.crim. za posjetitelje starije životne dobi održao je  prigodno predavanje s ciljem edukacije i upoznavanja o samozaštitnim mjerama u pogledu drskih krađa, prijevara na "kućnom pragu" i drugih vrsta kaznenih djela gdje su žrtve osobe starije životne dobi.

Drugi "Sajam sigurnosti i prevencije 2015." bila je i prava prigoda da našem uvaženom počasnom članu i županu Međimurske županije gospodinu Matiji Posavcu javno uručimo iskaznicu počasnog člana Strukovne udruge kriminalista i zahvalimo na dosadašnjoj potpori, razumijevanju i suradnji poglavito u radu naše podružnice za Međimursku županiju.

Fotogalerija