STRUKOVNA UDRUGA KRIMINALISTA

Sjedište: Avenija Gojka Šuška 1, 10040 Zagreb
E-mail:strukovnaudrugakriminalista@krim.hr
IBAN: HR5423600001101791164

Održana redovita godišnja skupština podružnice za Varaždinsku županiju


Objavljeno: 04.03.2015.
U petak, 27. veljače 2015. godine u ugodnom ambijentu seoskog turizma „Vitezove gorice“ u Martinkovcu, održana je redovita godišnja skupština podružnice Strukovne udruge kriminalista za Varaždinsku županiju.

Skupštini su nazočili zamjenik načelnika Policijske uprave varaždinske Darko Blaži, te zamjenik predsjednika Strukovne udruge Darko Majstorović, predsjednik upravnog odbora Davor Posilović, sa Petrom Šegotom i drugim suradnicima, kao i predsjednica Podružnice za Međimursku županiju Silvija Špicar sa suradnicima.

 
 Predsjednik Podružnice za Varaždinsku županiju Ivica Matošić tom je prilikom podnio izvješće o radu tijekom 2014. godine, kao i prijedlog plana rada za 2015. godinu, a koja su izvješća jednoglasno prihvaćena od strane Skupštine.

Nakon što je Kristjan Vuković održao stručnu prezentaciju web stranice Strukovne udruge, Skupštini su se obratili zamjenik predsjednika Majstorović i predsjednik upravnog odbora Posilović, koji su izvijestili o radu Strukovne udruge tijekom prošle godine, te planovima za 2015. godinu. Skupštini se također pozdravnim govorom obratio i zamjenik načelnika PU varaždinske Darko Blaži koji je dao podršku radu Udruge uz obećanje da će Policijska uprava nastaviti sa pomaganjem rada ove i drugih udruga, u okviru mogućnosti.

Fotogalerija