STRUKOVNA UDRUGA KRIMINALISTA

Sjedište: Avenija Gojka Šuška 1, 10040 Zagreb
E-mail:strukovnaudrugakriminalista@krim.hr
IBAN: HR5423600001101791164

Posjet Šibensko-kninskoj županiji


Objavljeno: 09.09.2014.
Dana 5. i 6. rujna 2014. godine izaslanstvo Strukovne udruge kriminalista boravilo je u posjeti našim članovima u Šibensko-kninskoj županiji. Bila je to prigoda da se našem uvaženom počasnom članu i Županu Šibensko-kninske županije gospodinu Goranu Pauku svečano uruči iskaznica naše Udruge i ujedno dogovori daljnja buduća suradnja.

Tijekom posjete u ugodnom ambijentu seoskog gospodarstva konobe "Dabar" u Danilu pored Šibenika, u organizaciji našeg člana i povjerenika Strukovne udruge kriminalista gospodina Jadrana Škugora održani su sastanci i donešena odluka o skorom osnivanju naše Podružnice za Županiju Šibensko-kninsku.

Drugog dana posjete uz domaćinstvo našeg uvaženog počasnog člana gospodina Josipa Pleslića, direktora "Narodnog radia" na radnom ručku u prestižnom restaurantu "Fabro" u Murteru dogovoren je zajednički slijedeći projekt Strukovne udruge kriminalista-predstavljanja rezultata istraživanja o korupciji koje će uz nazočnost članova i simpatizera naše Udruge, predstavnika medija i ostale zainteresirane javnosti biti održano u prostorijama "Media servisa" u Zagrebu.

Fotografije možete pogledati ovdje.

 

Fotogalerija