STRUKOVNA UDRUGA KRIMINALISTA

Sjedište: Avenija Gojka Šuška 1, 10040 Zagreb
E-mail:strukovnaudrugakriminalista@krim.hr
IBAN: HR5423600001101791164

Domjenak Strukovne udruge kriminalista


Objavljeno: 20.12.2012.

Dana 19. prosinca 2012. god. u mjestu Barbarići Kravarski, Općina Kravarsko u idiličnom ozračju objekta vikend naselja održan je predblagdanski domjenak koji su zajednički organizirali Strukovna udruga kriminalista, službenici OKCP-a MUP-a te gosp. Stjepan Jurenec, voditelj Službe za unutarnju kontrolu. Osim zajedničkog druženja cilj je bio sa članstvom Udruge obilježiti i čin nedavnog potpisivanja Sporazuma o suradnji MUP-a i Strukovne udruge kriminalista.

Događaj je pored predsjednika podružnica, povjerenika i brojnog članstva Strukovne udruge kriminalista osobnom nazočnošću uveličao i glavni ravnatelj policije gosp. Vlado Dominić te rukovoditelji i službenici Ureda glavnog ravnatelja, Uprave policije, Uprave za granicu i drugih službi i Odjela u Ministarstvu i PU zagrebačkoj.

Tom prilikom glavnom ravnatelju policije i redovnom članu Strukovne udruge kriminalista gosp. Vladi Dominiću, na prijedlog povjerenstva za priznanja SUK-a svečano je uručeno priznanje „Značka sa etuijem“ koje se dodjeljuje najzaslužnijim redovnim i počasnim članovima Strukovne udruge kriminalista, zbog postignutog uspjeha i rezultata u promicanju i unapređenju ciljeva Udruge.

Dio prijateljske i vesele atmosfere s ovog događaja pogledajte u galeriji fotografija ovdje.