STRUKOVNA UDRUGA KRIMINALISTA

Sjedište: Avenija Gojka Šuška 1, 10040 Zagreb
E-mail:strukovnaudrugakriminalista@krim.hr
IBAN: HR5423600001101791164

Održano predavanje predsjednika RH prof. dr. sc. Ive Josipovića


Objavljeno: 24.04.2012.

Dana 24. travnja 2012. god. Strukovna udruga kriminalista je organizirala predavanje gospodina prof. dr. sc. Ive Josipovića, predsjednika Republike Hrvatske i sada s ponosom ističemo počasnog člana Strukovne udruge kriminalista, na temu: „Vanjska i obrambena politika Republike Hrvatske“. Ovim putem prigoda je zahvaliti se Ministarstvu unutarnjih poslova, koje je u svrhu organizacije predavanja, stavilo na raspolaganje prostore Policijske akademije, međutim, posebnu zahvalu upućujemo učenicima Srednje policijske škole, koji su svojim profesionalnim pristupom i ponašanjem, prilikom usmjeravanja učesnika predavanja i dr., u velikoj mjeri doprinijeli jedinstvenoj ocjeni odlične organizacije predavanja.

Počašćeni smo što je gospodin predsjednik prihvatio naš prijedlog i najavio još jedno predavanje u organizaciji Strukovne udruge kriminalista, koje će se sadržajno odnositi na nove koncepte nacionalne sigurnosti.

Ta činjenica nam je veliko priznanje i potpora u našim budućim aktivnostima te se stoga i ovom prilikom zahvaljujemo predsjedniku prof. dr. sc. Ivi Josipoviću što je postao naš počasni član i što je pristao da zajedno kreiramo nove vrijednosti i otvaramo nove perspektive.

I na kraju, zahvaljujemo se svim članovim Strukovne udruge kriminalista koji su, i ovaj put, svojim nesebičnim radom i idejama doprinijeli uspješnoj organizaciji ovog projekta.
Informacije o predavanju možete vidjeti i na stranicama:

- Ureda Predsjednika RH
- MUP-a

Fotografije možete vidjeti kliknuvši na link.