STRUKOVNA UDRUGA KRIMINALISTA

Sjedište: Avenija Gojka Šuška 1, 10040 Zagreb
E-mail:strukovnaudrugakriminalista@krim.hr
IBAN: HR5423600001101791164

Stručno predavanje u Koprivnici


Objavljeno: 19.04.2009.

 Dana 27. travnja 2009. godine s početkom u 12,00 sati u prostorijama Policijske uprave Koprivničko-križevačke, Trg Eugena Kumičića kbr. 18., Koprivnica u organizaciji Strukovne udruge kriminalista doc.dr.sc. Renato Matić, profesor Visoke policijske škole, održao je predavanje na temu "Policijska struka i samopoštovanje".

Navedenom predavanju su ispred Sjedišta Udruge nazočili prof.dr.sc. Duško Modly, predsjednik Udruge, dipl. krim. Darko Majstorović, izvršni dopredsjednik Udruge, univ.spec.crim. Davor Posilović, predsjednik Upravnog odbora, te gospođa Irma Bagarić, županijska državna odvjetnica u Koprivnici.

 

Galeriju slika možete pogledati ovdje .

Nakon kratkog uvoda prof.dr.sc. Duško Modly, koji se svim prisutnima obratio sa kratkim predavanjem "što čeka policiju sutra",  potom je predao riječ doc.dr.sc. Renato Matić, profesor Filozofskog fakulteta, koji je održao predavanje na temu "Policijska struka i samopoštovanje".

Nakon predavanja svim prisutnima obratila se gospođa Irma Bagarić, koja je ukratko objasnila načine postupanja vezano za provođenje novog Zakona o kaznenom postupku.
 

Po završetku predavanja gospođa Irme Bagarić, dana je riječ gosp. Darku Majstoroviću, koji je pozdravio sve prisutne i upoznao sa djelovanjem središnjice Udruge vezano za pitanje statusa diplomiranih kriminalista nakon uvođenja Bolonjskog procesa, te je odgovarao na pitanja prisutnih.

Predsjednica podružnice zahvalila se doc.dr.sc. Renatu Matiću na održanom predavanju, kao i ostalima na svemu iznesenom, te pozvala iste da ponovno dođu sa novim i zanimljivim predavanjima u Podružnicu.

Piše: Kristina Stručić-Deković